Jo joutui armas aika!

Pian koittaa joulu

Nyt on viimeinen mahdollisuus ehtiä saada tuotteet ennen joulua ja ilman toimituskuluja

Jouluinen mieli, mutta jotakin puuttuu? Nyt on viimeinen mahdollisuus, jos pakettisi on määrä olla postilaatikossa ennen 24. joulukuuta.

Joulun kunniaksi me tarjoamme sinulle maksuttoman toimituksen. Anna hyvinvoinnillesi paras mahdollinen joululahja tai tuo joulunaikaan hyvinvointia hemmottelemalla vaikka hiuksesi kuntoon.

Tarjous päättyy perjantaina.

TALVIPAKETTI - 6 KUUKAUTTA

Vahva vastustuskyky

Me Wellvitalla haluamme varmistaa, ettei sinun tarvitse tänä talvena tinkiä hyvinvoinnistasi. Monella ei ole varaa sairastua, vaikka usein tingimme juuri silloin hyvinvoinnista, kun se ei ole kannattavaa.

NYT voit lunastaa tehokkaimman vastustuskykyä vahvistavan luontaistuotteemme Cellamunin erikoistarjoushintaan. Vain 29 eurolla saat 6 kuukauden talvipaketin vastustuskykysi tueksi. Se tekee vain 4,83€ kuukaudessa! Lähetämme paketin myös sinulle maksuttomalla toimituksella.

Lue lisää talvipakkauksesta täältä tai soita meille 09-615 00 516

Cellamun sisältää rohtokirataa, joka edistää elimistön puolustusmekanismeja, erityisesti ylähengitysteissä. Sisältää myös kurjenhernettä ja agaricusta, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Rohtoketapani vahvistaa kehon luonnollista puolustuskykyä. Sisältää myös D-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Juuri nyt

Saat kalaöljyn kaupan päälle

Jos annat meille markkinointiluvan tilauksesi yhteydessä, annamme sinulle maksutta kalaöljyn kahdeksi kuukaudeksi kaupan päälle.

Tarjous on voimassa vain kerran asiakasta kohden.

Tarjouksen voi hyödyntää kuka tahansa. Olitpa sitten uusi, vanha tai nykyinen asiakas.

Huom: Kun tilauksesi yhteydessä tilaat uutiskirjeemme, lisätään ostoskoriisi automaattisesti kalaöljy hintaan 0€.

Ensimmäinen pakkaus puoleen hintaan

Tarjoamme useimmille kestotilaustuotteillemme 50 prosentin alennuksen ensimmäisestä pakkauksesta*. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden testata, miten hyvin kehosi reagoi luontaisiin aktiiviaineisiin.

Jotkut kokevat vaikutuksen suhteellisen nopeasti, kun taas toisilla se kestää hieman kauemmin. Yleensä vaikutus tulee vähitellen ja ajan kanssa.

Jos vastoin odotuksia et koe havaittavaa vaikutusta 2. toimituksen jälkeen, tarjoamme sinulle tyytyväisyystakuun.

*Alennus koskee suurinta osaa kestotilaustuotteistamme. Kestotilauksissa ei ole sitoutumisaikaa. Alennus ei koske toimituskuluja.