Uusi tutkimus osoittaa:

Myös miehet ovat ottaneet Hair Grown käyttöön! 

Olemme pitkään markkinoineet Hair Grow -valmisteen eduista myös miehille. Iloksemme saimme huomata, että pohjoismaiseen Hair Grow -asiakaskyselyymme vastanneista 10 % oli miehiä. Heidän vastuksensa olivat innostavaa luettavaa!

Lue asiakaskyselyn vastaukset tältä sivulta.

Hair Grow sisältää peltokortetta, joka vahvistaa hiusta ja edistää hiusten kasvua, sekä biotiinia ja sinkkiä, jotka auttavat ylläpitämään normaaleja hiuksia ja ihoa.

87 % miehistä on huomannut vaikutuksen 

Vahvemmat hiukset ja vähemmän hiustenlähtöä. Kuulostaa lupaavalta, mutta toimivatko ainesosat todella? Jos tarkastelemme tutkimuksen kokonaistuloksia, niin 89 % käyttäjistä sanoo, että Hair Grown ainesosat ovat auttaneet heitä. Miehistä 87 % on huomannut vaikutuksen. Tulos on lähes yhtä korkea kuin naisilla siitä huolimatta, että miehillä on usein suurempia haasteita hiustenlähdön kanssa.

Filip

"Näin sain hiuksistani vahvemmat"

Filip järkyttyi, kun huomasi hiustensa harventuneen. Hiusten muotoilun jälkeenkin hiukset tuntuivat ohuilta ja mikä pahinta, katkeilevilta. Hän ei ole suvussaan suinkaan poikkeus, vaan useat hänen sukulaisistaan ovat kärsineet vastaavista hiusongelmista. Onneksi Hair Grow:n ainesosat sopivat juuri täydellisesti hänen hiuksilleen.

Suosittelisitko Hair Grow:ta muille? 78 % sanoo KYLLÄ

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka kertovat tuotteen laadusta, on se, ovatko käyttäjät valmiita suosittelemaan sitä ystävilleen ja tuttavilleen. Tutkimuksessa 78 % kaikista käyttäjistä sanoi, että he suosittelisivat Hair Grow:ta myös muille. Tämä kertoo suuresta luottamuksesta tuotettamme kohtaan!

Miksi miehet valitsevat Hair Grown 

Monet käyttäjämme valitsevat Hair Grown siksi, että he ovat huomanneet hiustensa harvenevan. Mutta se ei ole läheskään ainoa syy. Ohessa näet yleisimmät syyt, miksi asiakkaamme ovat päättäneet tilata tuotetta*.

* Kyselyyn osallistujat saivat halutessaan valita useamman vaihtoehdon. Yllä oleva taulukko kertoo prosentuaalisen jakauman kaikista vastauksista.

Miksi miehet valitsevat Hair Grown

Monet käyttäjämme valitsevat Hair Grown siksi, että he ovat huomanneet hiustensa harvenevan. Mutta se ei ole läheskään ainoa syy. Ohessa näet yleisimmät syyt, miksi asiakkaamme ovat päättäneet tilata tuotetta*.

* Kyselyyn osallistujat saivat halutessaan valita useamman vaihtoehdon. Yllä oleva taulukko kertoo prosentuaalisen jakauman kaikista vastauksista.

Kiinnostaako sinuakin kokeilla? Lue lisää Hair Grow:sta! 

Ravintolisä tarvitsee aikaa

Hair Grow -tuotteen ainesosat imeytyvät kehoon vähitellen pidemmän ajan kuluessa. Ohjeistamme asiakkaitamme, että voi kestää keskimäärin 3-6 kuukautta, ennen kuin täyden vaikutuksen huomaa. Tämä käy ilmi myös pohjoismaisessa tutkimuksessamme, jossa 68 % sanoi huomanneensa vaikutuksen 3 kuukauden tai pidemmän ajan kuluttua. Kannattaa siis olla kärsivällinen!

Hiustenlähtö voi vaikuttaa itsetuntoon

Pakeneeko hiusraja? Vai ovatko hiukset ohentuneet? Monille miehille voi olla kova paikka, kun he huomaavat ensimmäiset merkit hiustenlähdöstä. Hair Grow -valmisteen ainesosien avulla voit saada apua hiusten kasvun edistämiseen ja hiusten vahvistamiseen sekä normaalien hiusten ylläpitämiseen.

Hair Grow

Hiustenlähtöä? Ravitse hiuksesi kauniiksi

Peltokorteesta, biotiinista ja muista tärkeistä ravinteista valmistettu Hair Grow on Wellvitan suosittu hiustuote. Peltokorte vahvistaa hiusta ja hiustenkasvua sekä biotiini ja sinkki ylläpitävät normaaleja hiuksia, ihoa ja kynsiä.

Kertatilaus
49,95 €
Kestotilaus 60 tablettia/joka 2. kuukausi Säästä 10 € toimitusta kohti
Tyytyväisyystakuu
19,95 €
-50% 1. toimituksesta 19,95 €
Hinta sis. toimituskulut 24,9 €

Hinta per seuraavat toimitukset 39,95 €
Hinta sis. toimituskulut 44,9 €

Vain 0.67 €/päivä tilauksella
Varastossa
Toimitusaika 5-10 arkipäivää
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00