Ole taas viriili oma itsesi

[col=#F06607/SEKSIELÄMÄ MUUTTUU] vuosien vieriessä – tämän moni mies allekirjoittaa

65-vuotiaana olet harvoin samassa kunnossa kuin 25-vuotiaana ja se näkyy myös makuuhuoneessa. Erektion saaminen on epävarmempaa, niiden kesto, tiheys ja laatu muuttuvat tyypillisesti koko elämän ajan. Se on normaalia, mutta voi vaikuttaa itseluottamukseen ja mielialaan.

Vaikuttaako tutulta?

Jos vastaus tähän kysymykseen on kyllä, on todennäköistä, ettet ole kertonut kenellekään. Useimmat ihmiset kamppailevat seksuaalisuuteen liittyvien huoliensa kanssa yksin. Mikäli puhuisimme asiasta avoimesti, huomaisimme pian, että seksuaaliset muutokset ovat täysin luonnollisia ja yleisiä.

Meillä on hyviä ja huonoja aikoja. Vanhenemisessa on myös etuja: Meillä on enemmän kokemusta ja tunnemme itsemme. Sen sijaan, että pitäisit muutosta esteenä tai hidasteena, voi olla järkevää nähdä se uutena lukuna seksielämässä.


Viriili mieskunto hukassa?

Miesten seksuaalisen haluttomuuden taustalla voi olla monia syitä. Usein siihen vaikuttaa useampi tekijä kerralla, kuten esimerkiksi erektio-ongelmat ja energianpuute. Juuri tällaisissa tilanteissa Virizil on oiva valinta, sillä sen sisältämä ginseng tukee useita eri miehen seksuaalisuuteen liittyviä osa-alueita yhdellä kertaa.



Ginsengista, sinkistä ja aminohapoista valmistettu Virizil on Wellvitan miesten seksuaalisen hyvinvoinnin tuote. Ginseng edistää erektiota, kestävyyttä ja energiatasoa. Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä.

Virizil

Piristysruiske seksielämälle

Ginsengista, sinkistä ja aminohapoista valmistettu Virizil on Wellvitan miesten seksuaalisen hyvinvoinnin tuote. Ginseng edistää erektiota, kestävyyttä ja energiatasoa.

Kertatilaus
54,95 €
Kestotilaus 90 tablettia/joka kuukausi Säästä 11 € toimitusta kohti
Tyytyväisyystakuu
21,95 €
-50% 1. toimituksesta 21,95 €
Hinta sis. toimituskulut 26,9 €

Hinta per seuraavat toimitukset 43,95 €
Hinta sis. toimituskulut 48,9 €

Vain 1.47 €/päivä tilauksella
Varastossa
Toimitusaika 5-10 arkipäivää
×
×

Wellvitan tyytyväisyystakuu

Tarjoamme tälle tuotteelle tyytyväisyystakuun, sillä haluamme, että olet tyytyväinen Wellvitalta tilattuihin tuotteisiin. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen 3 kuukauden käytön jälkeen, annamme sinulle 10 euron alennuksen, jonka voit käyttää valitsemaasi tuotteeseen. Jos haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun tai saada lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 09-615 00 516.

4 syytä miksi valita Virizil

Miesten seksuaalisuus

Seksielämäni heräsi eloon

64-vuotias Frederik on aina nauttinut hyvästä seksielämästä. Siksi olikin iso kolaus, kun ongelmat makuuhuoneen puolella alkoivat. Ei tehnyt mieli seksiä. Himot sai kuitenkin palautettua helpommin kuin hän olisi uskaltanut edes toivoa.

Lue Frederikin tarina

Virizilin ainesosat

Virizilin huolellisesti valitut ainesosat on kehitetty vuosien kokemuksella. Tue seksuaalisuuttasi näillä laadukkailla ainesosilla.

Ginseng

Ginseng on ikivanha yrtti, jonka käyttö juontaa juurensa 3500 vuotta ennen meidän aikaamme. Nykyään tutkimukset osoittavat, että ginseng voi helpottaa erektion saamista ja edistää sen laatua sekä ylläpitämään ihanteellista kestävyyttä, energiatasoja ja elinvoimaisuutta.

Sinkki ja testosteroni

Ikä ei useimmiten tule yksin, vaan makuuhuoneessa tapahtuu muutoksia. Seksihalut laskevat, kun energiaa on vähemmän. Osasyynä on mieshormoni, joka luonnollisesti laskee iän myötä. Virizilin sisältämä sinkki auttaa ylläpitämään veren normaalia testosteronitasoa sekä normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä.

Aminohapot

Virizilin aminohappojen tarina juontaa juurensa kauas taaksepäin. Niitä kutsutaan nimillä L-arginiini ja L-sitrulliini. L-arginiini eristettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 886 tiettävästi lupiinin uutteesta ja L-sitrulliini puolestaan syntyi vesimelonista vuonna 1914. Aminohapoista on tullut suosittuja myös urheilijoiden käyttämissä ravintolisissä.

TILAA VIRIZIL -50%

Virizil on miehille kehitetty tuote. Ginseng voi edistää ihanteellista kestävyyttä, energiatasoja ja elinvoimaisuutta. Kasvi voi myös helpottaa erektion saamista ja edistää sen laatua sekä ylläpitää hyviä seksisuhteita. Sinkki puolestaan ylläpitää normaalia testosteronitasoa veressä.