"Onnistuin pudottamaan painoa”

Judith nauttii viikonloppuisin hyvästä ruoasta ja viinistä. Hän on huomannut sen myös painossaan. Vaikka hän edelleen nauttii samoista asioista, on hän silti onnistunut nyt pudottamaan painoa.

Chili tehostaa aineenvaihduntaa. Glukomannaani edistää painonpudotusta, kun sitä nautitaan osana vähäenergistä ruokavaliota. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa.

Hyvää ruokaa ja viiniä

– Useimpina viikonloppuina nautin elämän tarjoamista nautinnoista: hyvästä ruoasta ja viinistä. Niiden ansiosta elämäni maistuu ja ne ovat myös osa sosiaalista elämääni. Tällaisista nautinnoista saa helposti muutaman ylimääräisen kilon, Judith toteaa.

– Käytän tällä hetkellä tuotetta siihen, että saan ylläpidettyä saavutetut tulokset sekä estettyä painon jojoilun. Nautin edelleen samoista asioista, niitä vain mahtuu nyt vähemmän vatsaani.

Glukomannaani ja chili

– Olen pudottanut ylimääräisiä kiloja glukomannaanin ja chilin avulla, joita molempia ChiliTrim sisältää. Nyt käytän tuotetta siksi, että saan ylläpidettyä saavutetut tulokset. Otan 2 tablettia ennen aterioita ja se estää painoni jojoilun. Nautin edelleen samoista asioista, niitä vain nyt mahtuu vähemmän vatsaani, sanoo Judith, joka on koulutukseltan kokki.

– Ystäväni tulee käymään ja nautimme yhdessä mehukkaat pihvit sekä perjantaikarkkeja, ihan vain koska voimme, Judith sanoo hymyillen.

– ChiliTrimin sisältämä glukomannaani ja chili pitävät linjoistani huolen, sanoo Judith.

Eikö kilot karise? Chilin ja glukomannaanin avustuksella onnistut varmasti.

KIINNOSTUITKO?

Tee kuten Judith ja tilaa Chilitrim heti