”Polveni kiittivät”

Marlena on aina elänyt aktiivista elämää, johon on kuulunut pyöräilyä ja melontaa. Jossakin vaiheessa hänen polvensa eivät enää kestäneet raskasta treenaamista. Yhtäkkiä myös hänen unelmamatkansa Kilimanjarolle oli vaarassa. Hetken kuluttua Marlena tunsi, että tuotteen ainesosat tepsivät hänelle.

Boswellia voi edistää kollageenin tuotantoa ja miellyttävää nivelten tuntua. Sisältää myös kollageenia sekä ravintoaineita, jotka tukevat luustoa, rustoa, sidekudosta ja lihaksia.

Unelmareissu meinasi jäädä tekemättä

Useimmat kutsuisivat Marlenaa todelliseksi voimanaiseksi. Hän on aina elänyt aktiivista elämää. Hän kulkee joka päivä töihin pyörällä tai rullaluistimilla. Säiden salliessa hän meloo joen kautta töihin, jossa hän työskentelee avainasiakkaiden ja myynnin tukena.

Hän viettää lomansa mökillään, jota ympäröi kaunis luonto. Marlenan mukaan se on balsamia hänen sielulleen.

Marlenan rakkaus aktiivista elämää ja ennen kaikkea luontoa kohtaan innoitti hänen unelmaansa kiivetä Afrikan korkeimmalle vuorelle, Kilimanjarolle. Hän ei pelkää haasteita.

- Olen aina ollut seikkailunhaluinen, eikä mikään fyysinen haaste ole minulle liian hurja. Olen ihminen, joka sanoo mieluummin kyllä kuin ei.

- Olen aina luottanut paljon luonnontuotteisiin, joten minulle oli itsestään selvää etsiä luonnollista vaihtoehtoa liian treenatuille polvilleni.

Harjoittelu kuormitti polvia

Kilimanjaron matkaa edelsi kuormittava fyysisen harjoittelun jakso. Valmistellessaan kiipeilykuntoaan matkalle Marlena huomasi, ettei polvet tahtoneet pysyä harjoittelussa mukana. 

Marlena ei kuitenkaan ollut valmis jättämään reissua välistä, vaan alkoi hakea vaihtoehtoja.

Luontainen valinta

- Minulla luontaistuotteet ovat aina hoitaneet hommansa, joten niistä  hain helpotusta myös polvilleni, Marlena jatkaa. Hän testasi erilaisia tuotteita, muttei ollut niiden vaikutukseen tyytyväinen.

 
- Ystäväni, joka itse käyttää Cartiflex Collagenia, suositteli minua kokeilemaan tuotetta. Sen ainesosat tarjosivat polvilleni toivottua tukea. Muutaman kuukauden kuluttua kävely ja juoksu alkoi sujua normaalisti. Jatkoin matkavalmisteluita ja onnistuin saavuttamaan Kilimanjaron huipun, Marlena tuulettaa. 

 
- Olen ylpeä siitä, mutta samalla se on lisännyt nälkääni. Seuraavana tavoitteenani ovat Andit. Harjoittelun pitäisi sujua hyvin, koska nyt minulla on Cartiflex Collagen tukena, Marlena hymyilee.

Ei tunnu missään! Nauti boswelliaa ja nautit samalla nivelistä, jotka eivät tunnu.

KIINNOSTUITKO?

Tee kuten Marlena ja tilaa Cartiflex collagen heti