Hair Grow

Hiustenlähtöä? Ravitse hiuksesi kauniiksi

Peltokorteesta, biotiinista ja muista tärkeistä ravinteista valmistettu Hair Grow on Wellvitan suosittu hiustuote. Peltokorte vahvistaa hiusta ja hiustenkasvua sekä biotiini ja sinkki ylläpitävät normaaleja hiuksia, ihoa ja kynsiä.

Kertatilaus
49,95 €
Kestotilaus 60 tablettia/joka 2. kuukausi Säästä 10 € toimitusta kohti
Tyytyväisyystakuu
19,95 €
-50% 1. toimituksesta 19,95 €
Hinta sis. toimituskulut 24,9 €

Hinta per seuraavat toimitukset 39,95 €
Hinta sis. toimituskulut 44,9 €

Tilauksen edut
  • Paras hinta - säästä rahaa jokaisella toimituksella..
  • Ei sitoutumisaikaa - voit hallinnoida itse.
  • Toimitetaan postilaatikkoon - täydennykset juuri oikeaan aikaan.

Vain 0.67 €/päivä tilauksella
Varastossa
Toimitusaika 5-10 arkipäivää
×
×

Wellvitan tyytyväisyystakuu

Tarjoamme tälle tuotteelle tyytyväisyystakuun, sillä haluamme, että olet tyytyväinen Wellvitalta tilattuihin tuotteisiin. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen 3 kuukauden käytön jälkeen, annamme sinulle 10 euron alennuksen, jonka voit käyttää valitsemaasi tuotteeseen. Jos haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun tai saada lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 09-615 00 516.

Tarjoa parhaat ravinteet hiuksille, parralle ja kulmakarvoille

Ohenevat hiukset

Itseluottamus voi saada kolauksen, kun hiukset harvenevat. Silloin kannattaa valita hyvät hiusravinteet hiustenkasvun tueksi.

Ravitse sisältäpäin

Uusi kampaus tai hiustenhoitotuote voi tehdä nopeasti ihmeitä, mutta tulokset eivät yleensä kestä huomiseen. Hiusten sisältäpäin ravitseminen vie aikaa, mutta samalla saat myös kestäviä tuloksia.

Parta, viikset ja kulmakarvat

Hair Grow:n tarkasti valitut ainesosat muuntuvat aineenvaihdunnassa ja kulkeutuvat verenkierron välityksellä karvatuppiin. Hiusravinteet vahvistavat hiusten lisäksi kulmakarvoja ja parrankasvua.

Ravitse hiuksia [col=#20BB8B/sisältäpäin.]
Hiusravinteet vahvistavat [col=#20BB8B/hiusta ja hiustenkasvua!]

Ravitse hiukset vahvaksi

Oletko tyytymätön hiuksiisi? Useilla miehillä hiukset ohenevat, kulmakarvoissa on aukkoja tai parta ei kasva tasaisesti. Monesti ratkaisua hiusongelmiin haetaan ulkoisesti, kuten muotoilutuotteilla tai uudella kampauksella. Wellvitan Hair Grow sen sijaan vahvistaa hiuksia ja hiustenkasvua, sisältäpäin, tarjoillen sinulle pysyvämpiä tuloksia.

Hair Grow ravitsee hiuksia huolellisesti valituilla hiusravinteilla ja tarjoa hiuksillesi luontaista hyvinvointia. Sen sisältämä peltokorte vahvistaa hiusta ja hiustenkasvua.

Hair Grow tarjoaa elimistölleso ravinteita, joita se voi hyödyntää hiusten tuotannossa: luonnollista hirssiuutetta ja ravintoaineita, kuten L-kystiiniä, tauriinia sekä hiusvitamiinina tunnettua biotiinia. Runsaasti biotiinia sisältävä Hair Grow puhaltaa hiuksiin uutta elinvoimaa.

"Näin vahvistin hiuksia"


Filip järkyttyi, kun huomasi hiustensa harventuneen. Hiusten muotoilun jälkeenkin hiukset tuntuivat ohuilta ja mikä pahinta, katkeilevilta. Hän ei ole suvussaan suinkaan poikkeus, vaan useat hänen sukulaisistaan ovat kärsineet vastaavista hiusongelmista. Onneksi Hair Grow:n ainesosat sopivat juuri täydellisesti hänen hiuksilleen.

UUSI TUTKIMUS OSOITTAA:

Monet ovat saaneet apua

Olemme pitkään markkinoineet Hair Grow -valmisteen eduista myös miehille. Iloksemme saimme huomata, että pohjoismaiseen Hair Grow -asiakaskyselyymme vastanneista 10 % oli miehiä. Heidän vastuksensa olivat innostavaa luettavaa!

Hair Growt niellään kokonaisena veden kanssa päivän pääaterian yhteydessä

Miksi valita Hair Grow?

Kasvipohjainen

Oletko kasvissyöjä? Tämä tuote on valmistettu ilman eläinperäisiä ainesosia ja se soveltuu kasvisruokavalioon.

Hair Grow - Ravintolisä - 60 tablettia / 41 g

Kasviuute-vitamiini-hivenainevalmiste

Hair Grow sisältää peltokortetta, joka vahvistaa hiuksia ja hiustenkasvua sekä biotiinia ja sinkkiä, jotka ylläpitävät normaaleja hiuksia ja ihoa. Tabletit sisältävät myös hirssiä, pantoteenihappoa, L-kysteiiniä, kuparia, rautaa ja tauriinia. Kupari edistää hiusten normaalia pigmentaatiota. 

Suositeltu päiväannos:
1 tabletti

Tabletti tulee aina ottaa pääaterian yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

 

Päiväannos sisältää:

1 tabl.

% RI*

C-vitamiini 60 mg 75
Biotiini 500 µg 1000
Pantoteenihappo 30 mg 500
Rauta 10 mg 71
Sinkki 8 mg 80
Kupari 0,4 mg 40
Tauriini 100 mg
L-kysteiini 6 mg
Hirssiuute 110 mg
Peltokorteuute (7% piitä)
30 mg

*% päivittäisestä aikuisten saantisuosituksesta

Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), hirssiuute (Panicum miliaceum L), tauriini, ferroglukonaatti, L-askorbiinihappo, kalsium-D-pantotenaatti, peltokorteuute (Equisetum arvense L.), sinkkisulfaatti, L-kysteiini, kupariglukonaatti, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), aromi (piparminttuöljy), D-biotiini, kosteudensäilyttäjä (glyseroli).

Säilytys: Säilytys kuivassa sekä suojattuna valolta ja lämmöltä. Ei pienten lasten ulottuville. 

Valmistettu Wellvitalle.

Markkinoija: Wellvita, Hirsalantie 11, FI-02420 Jorvas, www.wellvita.fiKuluttajapalvelu: Puh. 09 615 00 516 (pvm/mpm)

Työskentelemme jatkuvasti tuotteidemme kehittämiseksi ja parantamiseksi, ja siksi toisinaan tuotteidemme ainesosissa voi tapahtua pieniä muutoksia. Pakkaustiedot ovat aina ajantasalla, mutta markkinoilla voi siirtymäaikana olla kahdenlaisella etiketillä varustettua samannimistä tuotetta. Tuotteen koostumus vastaa aina pakkauksen etiketissä olevia tietoja.


Hair Grow - kosttillskott - 60 tabletter/41 g

Växtextrakt-vitamin-mineral produkt

Hair Grow innehåller åkerfräken, som kan främja och stärka hårväxten, samt biotin och zink som kan hjälpa till att bibehålla normalt hår och normal hud. Tabletterna är även berikade med hirskoncentrat samt pantotensyra, L-cystin, koppar, järn och taurin. Koppar bidrar till normal pigmentering av håret

Rekommenderad daglig dos:
1 tablett

Tabletten ska alltid tas i samband med en huvudmåltid.

Daglig dos bör inte överskridas.

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost.

Innehåll pr. daglig dos:

1 tabl.

% RI*

Vitamin C 60 mg 75
Biotin 500 µg 1000
Pantotensyra 30 mg 500
Järn 10 mg 71
Zink 8 mg 80
Koppar 0,4 mg 40
Taurin 100 mg
L-Cystin 6 mg
Hirsextrakt 110 mg
Åkerfräken (extrakt med 7% silicium) 30 mg

* % av referensintag.

Ingredienser: Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), hirsextrakt (Panicum miliaceum L), taurin, ferroglukonat, L-askorbinsyra, kalcium-D-pantotenat, Åkerfräken extrakt (Equisetum arvense L.) zinksulfat, L -zinksulfat, L-cupriglukonat, ytbehandlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa, arom: pepparmyntsolja, D-biotin och fuktighetsbevarande medel: glycerol.

Producerat för:
Wellvita, Hirsalantie 11, FI-02420 Jorvas, www.wellvita.fi

Förvaring: 
Förvaras torrt, skyddas mot ljus och värme. Förvaras utom räckhåll för små barn.