Helpotusta vatsaongelmiin

[col=#F06607/TURVONNUT VATSA - PINKEÄ OLO - HUONO RUOANSULATUS] Tuleeko sinulle aterioiden jälkeen epämiellyttävä olo? Lue, miten yhä useammat suomalaiset tehostavat ruoansulatusta tehokkaasti kahta kasvia hyödyntäen.

Pastaa, pizzaa tai herkullista patonkia? Arjen herkut harvoin tukevat ruoansulatustamme. Päinvastoin koemme helposti, että housut alkavat kiristää vatsan turvotessa. Tämä monelle tuttu tunne on merkki siitä, että kannattaa tukea ruoansulatusta.

Yleinen vatsaongelma

Mikäli olet kokenut vatsan turvotusta ja kaasujen kertymistä, et ole yksin. Useimmilla meistä on joskus vastaongelmia. Kaasujen kertymisen tunnistat siitä, että piereskely ja röyhtäily lisääntyy, vatsa turpoaa sekä koet ohimeneviä vatsankouristuksia, erityisesti aterioiden jälkeen. Useimmiten kaasuinen vatsa johtuu vatsassa olevista bakteereista, jotka tuottavat kaasuja.

Se, mitä syömme ja miten syömme, on tärkeää sen kannalta, miten hyvin ruoansulatus toimii. Ruokavalinnoilla on tärkeä rooli siinä, miten voimme.

4 merkkiä siitä, että sinun kannattaa tukea ruoansulatusta

Ruoansulatus ylitöissä

Joidenkin ruokien sulattaminen on vaativampaa kuin toisten. Jos esimerkiksi pidät rasvaisista ruoista, saatat huomata, että vessakäyntien välillä kestää kauemmin. Tämän seurauksena suolistobakteerisi tuottavat enemmän kaasua, joka voi saada vatsan turpoamaan.

Jos syöt epäsäännöllisesti ja syöt liikkeellä ollessasi, mitä ehdit, tämä voi myös vaikuttaa ruoansulatukseen. Tämä johtuu siitä, että nopeasti hotkitut ateriat usein tarkoittavat vähemmän perusteellisesti pureskeltuja aterioita ja huonompia ruokavalintoja, joten ruoansulatuselimistöltä kuluu enemmän aikaa ruoan pilkkomiseen, joka voi saada vatsan taas turpoamaan.

Jos tarvitset helpotusta vatsaongelmiin, voit tehostaa ruoansulatusta esimerkiksi syömällä enemmän kasviksia ja kuituja. Myös kasvipohjainen Macoform on juuri sinulle suunniteltu ravintolisä. Tämä suosittu luontaistuote on ratkaissut tuhansien suomalaisten vatsaongelmia.


Macoform

Vatsa turpoaa? Tukala olo? Tue ruoansulatustasi

Artisokasta ja voikukan juurista valmistettu Macoform on Wellvitan suosittu vatsatuote. Artisokka lievittää vatsan turvotusta ja ilmavaivoja, tukee maksan puhdistautumista sekä edistää laihtumista. Voikukka tasapainottaa vatsaa.

 

Kertatilaus
54,95 €
Kestotilaus 60 tablettia/joka 2. kuukausi Säästä 11 € toimitusta kohti
Tyytyväisyystakuu
21,95 €
-50% 1. toimituksesta 21,95 €
Hinta sis. toimituskulut 26,9 €

Hinta per seuraavat toimitukset 43,95 €
Hinta sis. toimituskulut 48,9 €

Vain 0.73 €/päivä tilauksella
Varastossa
Toimitusaika 5-10 arkipäivää
×
×

Wellvitan tyytyväisyystakuu

Tarjoamme tälle tuotteelle tyytyväisyystakuun, sillä haluamme, että olet tyytyväinen Wellvitalta tilattuihin tuotteisiin. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen 3 kuukauden käytön jälkeen, annamme sinulle 10 euron alennuksen, jonka voit käyttää valitsemaasi tuotteeseen. Jos haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun tai saada lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 09-615 00 516.

Käynnistä ruoansulatus

Macoformin sisältämä artisokka edistää ruoansulatuskanavan mehujen tuotantoa, tehostaa ruoansulatusta ja siten lievittää vatsan turvotusta.

Macoform nautitaan hyvissä ajoin ennen päivän suurinta ateriaa, jotta se käynnistää ruoansulatuskanavan mehujen tuotannon maksassa.

Silloin rasvaisenkaan ruoan ei tarvitse odotella sulatusta, eikä se näin ollen myöskään pääse aiheuttamaan vatsaongelmia.

suosittelija

"Sain helpotusta vatsan turvotukseen"

Anette Adamsenilla oli vuosien ajan ongelmia vatsan turpoamisen kanssa päivittäin. Hänen oli muun muassa ostettava isommat housut, jotta ne sopisivat hänelle myös silloin, kun vatsa oli turvoksissa. Anette oli kokeillut lähes kaikkea ratkaistakseen vatsaongelman. Vasta, kun hän noudatti äitinsä neuvoja, hän sai vatsansa tasapainoon.

Lue Anetten tarina