Virizil

Piristysruiske seksielämälle

Ginsengista, sinkistä ja aminohapoista valmistettu Virizil on Wellvitan miesten seksuaalisen hyvinvoinnin tuote. Ginseng edistää erektiota, kestävyyttä ja energiatasoa.

Kertatilaus
54,95 €
Kestotilaus 90 tablettia/joka kuukausi Säästä 11 € toimitusta kohti
Tyytyväisyystakuu
21,95 €
-50% 1. toimituksesta 21,95 €
Hinta sis. toimituskulut 26,9 €

Hinta per seuraavat toimitukset 43,95 €
Hinta sis. toimituskulut 48,9 €

Tilauksen edut
  • Paras hinta - säästä rahaa jokaisella toimituksella..
  • Ei sitoutumisaikaa - voit hallinnoida itse.
  • Toimitetaan postilaatikkoon - täydennykset juuri oikeaan aikaan.

332,58 €/kg
Vain 1.47 €/päivä tilauksella
Varastossa
Toimitusaika 5-10 arkipäivää
×
×

Wellvitan tyytyväisyystakuu

Tarjoamme tälle tuotteelle tyytyväisyystakuun, sillä haluamme, että olet tyytyväinen Wellvitalta tilattuihin tuotteisiin. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen 3 kuukauden käytön jälkeen, annamme sinulle 10 euron alennuksen, jonka voit käyttää valitsemaasi tuotteeseen. Jos haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun tai saada lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 09-615 00 516.

Miehisyyden tukeminen

Seksielämä

Ikääntyessä tapahtuu monia muutoksia, joista osa sijoittuu myös makuuhuoneeseen. Ginseng voi edistää erektioita... ja tehdä elämästä taas hauskaa.

Energiataso

Miesten energiatasot laskevat vähitellen iän myötä ja tämä vaikuttaa itsetuntoon. Hanki lisää kestävyyttä ja energiaa tehokkaan ginsengin avulla.

Parempi kestävyys

Ginseng voi lisätä fyysistä suorituskykyä, sillä se auttaa ylläpitämään ihanteellista kestävyyttä, energisyyttä, elinvoimaisuutta sekä fyysistä ja henkistä hyvinvointia.

Yllätä naisesi! Vahvempi erektio yllättää aina – saatat jopa itsekin yllättyä. [col=#20BB8B/Virizil tuo vipinää makkariin!]

Edistää erektiota

Voi olla vaikea määritellä yksittäistä syytä siihen, miksi miesten seksuaalinen aktiivisuus ja suorituskyky voivat vaihdella. Siihen vaikuttaa usein psyykkiset, fyysiset ja henkiset syyt yhdessä. Juuri tällaisessa tilanteessa kannattaa harkita Virizil-ravintolisän käyttöä. Virizil sisältää ainesosia, jotka edistävät erektiota sekä henkistä energiaa, kestävyyttä ja elinvoimaa.

Jos käyt juuri nyt läpi rankkaa vaihetta, niin sen ei aina tarvitse olla niin.

FREDERIK

Seksielämäni heräsi eloon


64-vuotias Frederik on aina nauttinut hyvästä seksielämästä. Siksi olikin iso kolaus, kun ongelmat makuuhuoneen puolella alkoivat. Ei tehnyt mieli seksiä. Himot sai kuitenkin palautettua helpommin kuin hän olisi uskaltanut edes toivoa.

Tutkimus

Näin moni sai piristystä seksielämäänsä

Suuressa pohjoismaisessa tyytyväisyystutkimuksessa pyysimme asiakkaita arvioimaan, missä määrin he ovat saaneet apua Virizilistä. 86 % oli sitä mieltä, että se on auttanut vähän, hyvin tai erittäin hyvin.

Jos siis kaipaat lisää kestävyyttä ja piristystä parisuhteeseesi, Virizil on siihen juuri oikea valinta!

Tee kuten Kiinan keisari ja tue hyvää seksielämää!

Kiinnostus ginsengiä kohtaan alkoi 3500 eKr., kun Kiinan mytologinen keisari Shen-Nung luokitteli yli 365 yrttiä, mukaan lukien ginsengin.

Tarinan mukaan lämpö ja himo levisivät hänen kehossaan, kun hän maistoi ensimmäistä kertaa ginsengjuurta. Tämän perusteella Shen-Nung suositteli kasvia seksuaalisen halukkuuden lisääjäksi.

Nykyään tiedämme, että ginseng voi auttaa edistämään erektiota sekä ylläpitämään optimaalista kestävyyttä, energiaa ja elinvoimaa. Ehkä keisari ei ollutkaan ihan hullu väitteissään?

Kasvipohjainen

Oletko kasvissyöjä? Tämä tuote on valmistettu ilman eläinperäisiä ainesosia ja se soveltuu kasvisruokavalioon.

Enemmän miesvoimaa


69-vuotias Finn halusi testata mieskuntoa edistävää Virizil-luontaistuotetta, sillä hän pitää tärkeänä miehisyydestään huolehtimista. Pian vaimokin huomasi uudenlaisen intohimon roihuavan.

Muuttava seksielämä

Seksielämä muuttuu iän myötä. 65-vuotiaan fyysiset kyvyt ovat harvoin samat kuin 25-vuotiaan, ja monet kokevat myös uusia haasteita makuuhuoneessa. Miesten erektioiden kesto, tiheys ja laatu muuttuvat tyypillisesti koko elämän ajan. Vaikka tämä on normaalia, se voi vaikuttaa itseluottamukseen ja mielialaan.

Ginseng seksielämän tueksi

Ginseng on oiva valinta sinulle naistenmies tai ikämies, jonka energiataso on matala ja sukupuolivietti on heikentynyt. Ginseng voi edistää erektiota ja vaikuttaa henkiseen suorituskykyyn sekä energiaan ja kestävyyteen.

Aminohapot

Virizil sisältää aminohappoja, L-arginiinia ja L-sitrulliinia. L-arginiini eristettiin ensimmäisen kerran vuonna 1886, tiettävästi lupiinin kukan uutteesta. L-sitrulliini puolestaan syntyi vesimelonista vuonna 1914, mikä selittää, miksi aminohappoa kutsutaan sitrulliiniksi.

Virizil niellään kokonaisena veden kanssa

Milloin lääkäriin?

Erektiohäiriöt eivät varsinaisesti ole itsenäinen sairaus, vaan ne voivat olla oire muusta sairaudesta, henkisestä tilasta ja ikääntymisestä tai merkki lääkkeiden sivuvaikutuksesta. Jos sinulla ei ole syy selvillä, suosittelemme olemaan omaan lääkäriin yhteydessä.

Virizil ja lääkitys

Mikäli mietit, että sopiiko Virizil lääkityksesi kanssa yhteen, ole aina ensisijaisesti yhteydessä hoitavaan lääkäriin.

Virizil 90 tablettia / 66 g

Kasviuute-mineraalivalmiste

Virizil miehille kehitetty tuote, joka sisältää ginsengiä. Se voi parantaa erektiota ja edistää ihanteellista kestävyyttä, energiaa sekä elinvoimaa. Viriziliä tulee ottaa päivittäin toivotun vaikutuksen saavuttamiseksi ja voi kestää muutaman viikon ennen kuin vaikutus alkaa tuntua.

Suositeltu päiväannos (aikuiset):​ 3 tablettia /vrk.
Tabletit niellään kokonaisina veden kanssa. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Päiväannos sisältää:

3 tabl.

 
Ginseng-uute 15 mg
 

Aminohapot

3 tbl.

RDA* 

L-sitrulliini 500 mg
L-arginiini 500 mg
Sinkki 5 mg 50

*% päivittäisestä aikuisten saantisuosituksesta

Ainesosat:
Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), L-sitrulliini, L-arginiini, maltodekstriini, sinkkiglukonaatti, ginsenguute (Panax ginseng C.A. Meyer), pintakäsittelyaine: sellakka.

Säilytys:
Kuivassa, suojattuna valolta ja lämmöltä. Ei pienten lasten ulottuville.

Värieroja saattaa ilmetä.

Valmistettu Wellvitalle.

Markkinoija: Wellvita, Hirsalantie 11, FI-02420 Jorvas, www.wellvita.fi

Kuluttajapalvelu (FI): Puh. 09 615 00 516 (pvm/mpm)


Työskentelemme jatkuvasti tuotteidemme kehittämiseksi ja parantamiseksi, ja siksi toisinaan tuotteidemme ainesosissa voi tapahtua pieniä muutoksia.
Pakkaustiedot ovat aina ajantasalla, mutta markkinoilla voi siirtymäaikana olla kahdenlaisella etiketillä varustettua samannimistä tuotetta. Tuotteen koostumus vastaa aina pakkauksen etiketissä olevia tietoja.


Virizil - kosttillskott - 90 tabletter / 66 g

Växtextrakt-mineral-produkt

Virizil är utformad speciellt för män. Produkten innehåller bl.a. ginseng, som kan bidra till optimal uthållighet, energi och vitalitet. Dessutom kan växten bidra till att främja erektion och upprätthålla ett gott samliv. Virizil innehåller även mineralet zink, som hjälper till att upprätthålla en normal testosteronnivå i blodet samt en normal fertilitet och reproduktion. Tabletterna ska tas dagligen för att uppnå rätt effekt, men det kan ta några veckor innan skillnaden känns.

Rekommenderad daglig dos (vuxna män): 3 tabletter dagligen.

Tabletterna sväljs hela med vatten. 
Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Innehåll per daglig dos:

3 tabl.

 
Ginsengextrakt 15 mg
 

Näringsämnen:

3 tabl.

% RI*

L-citrullin 500 mg
L-arginin 500 mg
Zink 5 mg 50

* % av dagligt referensintag (för vuxna)

Ingredienser: 
Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), L-citrullin, L-arginin, maltodextrin, zinkglukonat, ginsengextrakt (Panax ginseng C.A. Meyer), ytbehandlingsmedel (shellack).

Producerat för:
Wellvita, Hirsalantie 11, FI-02420 Jorvas, www.wellvita.fi

Förvaring: 
Förvaras torrt och skyddas mot ljus och värme.
Förvaras utom räckhåll för små barn.

Färgskillnad kan förekomma.