Luonnolliset aktiiviaineet helpottivat

”Jalkoihini ei enää kerry nestettä ja ne ovat kevyemmät!”

Kolme vuotta sitten Ilene oli monelle tutun haasteen edessä, nimittäin raskaiden ja väsyneiden jalkojen. Se tunne hiipi hänen jalkoihinsa aina päivän mittaan. Hänen kehoonsa kertyi usein liikaa nestettä ja se veti häneltä puhdin pois. Hän luki yhdestä artikkelista, miten hän voisi saada helpotusta, ja se osoittautui oikeaksi ratkaisuksi. Nyt hän suosittelee muita ottamaan mallia hänestä.

Peltokorte tukee munuaisten kykyä erittää nestettä ja kuona-aineita. Hibiskus edistää virtsateiden normaalia toimintaa ja voi auttaa vähentämään raskasta tunnetta jaloissa. Kalium edistää normaalin verenpaineen ylläpitämistä.

Raskas tunne ja nestettä jaloissa

23-vuotiaana Ilene lähti kotimaastaan Yhdysvalloista kokemaan maailmaa ja päätyi sattumalta Ruotsiin. Siellä hänelle tarjottiin työtä viestinnän parissa, ja se sai hänet jäämään maahan. Hän työskenteli monien vuosien ajan retriittikeskuksissa eri puolella maailmaa, mutta perheen myötä Ruotsista tuli hänelle ko

Vuonna 1994 Ilene perusti oman, luovan viestinnän koulutukseen erikoistuneen yrityksen. Nykyään hän on jo eläkkeellä opettajan ja konsultin työstä, mutta niin sanotusti rakkaudesta lajiin, hän järjestää edelleen kursseja ja opettaa aina tilaisuuden tullen.

- Olen aina ollut seikkailunhaluinen ja etsinyt uusia kokemuksia. Aktiivisuus on minun juttuni. Kun jalkani alkoivat vaivata, se rajoitti aktiivisuuttani. Samaan aikaan korona vaikutti negatiivisesti työelämääni. Se oli minulle todella vaikeaa aikaa, nyt niin energinen nainen kertoo.

Hän käytti joka päivä tukisukkia helpottaakseen kehonsa raskasta oloa, mutta niiden vaikutus oli vain hetkellistä. Hän tunsi itsensä avuttomaksi, sillä haasteet jatk

Nykyään Ilene nauttii elämästä kevein ja pirtein jaloin. Hän on energinen ja mieliala on korkealla!

Luonnosta inspiroituneena

- Se ei ollut kovin mukavaa aikaa. Silloin tajusin, miten tärkeää aktiivisuus ja kehon kunto minulle on. En nähnyt muuta vaihtoehtoa, kuin löytää ratkaisun ongelmiini, Ilene sanoo.

Hän alkoi etsiä tietoa aiheesta, ja eräänä päivänä hän näki sanomalehtiartikkelin kasveihin perustuvasta Nestevex-ravintolisästä. Otsikko, ”Nestettä kehossa”, herätti Ilenen kiinnostuksen välittömästi.

- Olen suuri luontaistuotteiden ystävä, ja soitin heti yritykseen saadakseni lisätietoa. Saatuani hyvää ja henkilökohtaista opastusta tilasin heti kaksi pakettia, Ilene kertoo.

Vähemmän nestettä kehossa

- Keskustelun aikana sain kuulla, että luonnollisten ainesosien täyden vaikutuksen tunteminen voi viedä aikaa. Olin siis varautunut, että siihen menee useampi kuukausi. Itse asiassa koin vaikutuksen yllättävän nopeasti, Ilene kertoo tyytyväisenä. Hän huomasi muutoksen jo ensimmäisen pakkauksen jälkeen. Ylimääräinen neste hävisi vähitellen hänen jaloistaan ja polvistaan ja koko keho tuntui kevyemmältä. Nykyään hän tuntee itsensä energiseksi ja jalat ovat jälleen normaalit.

- Nestevexin ainesosat ovat olleet minulle todella suureksi hyödyksi. Haluan kertoa muillekin kokemuksistani ja toivon, että muutkin saavat siitä helpotusta. Olen todella iloinen, että annoin tuotteelle mahdollisuuden, toteaa tyytyväinen Ilene.

[col=#20BB8B/Kevyempi... Vahvempi... Pirteämpi.] Kokeile luontaistuotetta, joka tukee nesteen eritystä ja kuona-aineiden poistoa.

OLISIKO TÄMÄ TUOTE SINUA VARTEN?

Tee kuten Ilene ja tilaa Nestevex tänään