”Näköni on hyötynyt Tempozilin ainesosista”

Annette on kokenut haasteita näkönsä kanssa viimeisen 20 vuoden ajan. Tämä kuitenkin muuttui viimeisen neljän kuukauden aikana. Hän oli iloinen muutoksesta, mutta siinä vaiheessa hän ei osannut yhdistää sitä vielä Tempozilin sisältämään neidonhiuspuuhun.

Ginkgo biloba, eli neidonhiuspuu auttaa ylläpitämään hyvää ikämuistia. Se edistää mikroverenkiertoa, joka on hyväksi näkökyvylle, kuulolle ja muistille.

Annette oli opiskellut neidonhiuspuun hyödyistä

Puutarhurina toimiva 63-vuotias Annette nauttii vuodenaikojen vaihtelusta hyvin hoidetussa puutarhassaan. Juuri hänen puutarhurin koulutuksensa oli se syy, joka hänet sai aloittamaan Tempozilin käytön.

Tempozil sisältää neidonhiuspuu-uutetta, eli ginkgo bilobaa. Elävänä fossiilina tunnettu puu oli yksi Annetten puutarhatutkinnon aiheista, joten erikoinen puu oli hänelle entuudestaan tuttu. 

Tempozil-mainos muistutti häntä neidonhiuspuun monista hyödyistä, kuten siitä, että tämän erittäin sitkeän puun lehdistä saatava uute edistää hyvää näkökykyä. Tempozil löysi tiensä hänen elämäänsä kuitenkin ihan sattumalta. 

- Olen auttanut viime aikoina naapuriani, jolta sain lehden, jossa oli Tempozilin mainos.

- Katsottuani mainoksen läpi muutaman kerran päätin kokeilla sitä. Tiesin tutkintoni perusteella, että erityisesti Kiinassa arvostetaan neidonhiuspuun hyviä ominaisuuksia. Uteliaisuuteni sai vallan.

- Jos minä saan siitä hyötyä, miksei se voisi olla muillekin hyödyllinen? Olisin todella iloinen, jos muutkin voisivat saada samanlaista kokemusta, kun minä olen saanut, Annette kertoo oppineensa neidonhiuspuun monista ominaisuuksista jo puutarhatutkintoa tehdessään.

Yllätyin neidonhiuspuun vaikutuksesta

Annette on kokenut haasteita näkönsä kanssa viimeisen 20 vuoden ajan. Tämä kuitenkin muuttui viimeisen neljän kuukauden aikana. Hän oli iloinen muutoksesta, muttei siinä vaiheessa osannut yhdistää sitä vielä Tempoziliin.

- Wellvitalta soitettiin minulle ja kyseltiin, miten uuden tuotteen kanssa sujuu. He halusivat tietää, että olenko tyytyväinen Tempoziliin ja olenko havainnut neidonhiuspuun vaikutuksia, Annette kertoo. 

- Tuoteasiantuntija kysyi, että tilasinko tuotteen väsymyksen, muistin ja näön tueksi. Vasta siinä vaiheessa oivalsin, että viime aikoina olin tosiaan huomannut muutoksia näössäni, hän kertoo ja kertoo, että oli mukava keskustella aiheesta.

Annette on erittäin tyytyväinen Tempozilin sisältämän neidonhiuspuun vaikutukseen ja toivoo, että monet muutkin kuulevat Tempozilista ja sen sisältämästä neidonhiuspuusta.

- Jos minä saan siitä hyötyä, miksei se voisi olla muillekin hyödyllinen? Olisin todella iloinen, jos muutkin voisivat saada samanlaista vaikutusta, kun minä olen saanut, Annette toteaa lopuksi hymyillen.

Älykäs valinta muistin ja aivojen suorituskyvyn tueksi. Voi edistää myös näköä ja kuuloa.

Kiinnostuitko?

Tee kuten Annette ja tilaa Tempozil heti