”Niveleni tuntuvat miellyttäviltä”

Lene huomasi, että hänen lonkkansa rajoittivat häntä sekä työssä että kotona. Ystävä ehdotti Wellvitan Cartiflex Collagenia ja se on virkistänyt Lenen arkea. Hän voi tehdä kaikkia niitä asioita, joita hän rakastaa eniten. Se ei ole jäänyt hänen työkavereiltansakaan huomaamatta.

Boswellia voi edistää kollageenin tuotantoa ja miellyttävää nivelten tuntua. Sisältää myös kollageenia sekä ravintoaineita, jotka tukevat luustoa, rustoa, sidekudosta ja lihaksia.

Myönteinen vaikutus arkeeni

Buller-koira hölkkää 60-vuotiaan Lenen rinnalla Tanskassa. Parivaljakko rakastaa käydä pitkiä kävelylenkkejä yhdessä. Lenen muita lempiharrastuksia ovat ihanat moottoripyöräretket ja leikkiminen lastenlastensa kanssa. 

Viime vuosina Lene on kuitenkin joutunut rajoittamaan harrastuksiaan lonkkiensa vuoksi. Lonkat aiheuttavat haasteita myös hänen työssään avustajana, jossa Lene kävelee helposti 6-10 kilometriä päivässä. 

- Tänään on kulunut 6 kuukautta siitä, kun aloitin Cartiflex Collagenin käytön ja minun on todella sanottava, että sen ainesosat ovat saaneet minut jälleen nauttimaan elämästä.

Työkaverit huomasivat eron

Lene on pystynyt huolehtimaan itsestään paremmin, muun muassa siirtymällä työpaikalla eri osastolle, jossa hänen ei tarvitse kävellä läheskään niin paljon. Hän on myös pystynyt paljon paremmin tekemään fysioterapeutin hänelle antamia harjoitteita.

– Puoli vuotta sitten fysioterapeuttini antoi minulle lisää harjoituksia. Nyt ne eivät tuota ongelmia. Voin tehdä kaikkea, mitä fysioterapeuttini neuvoo minua tekemään, Lene sanoo hymyillen. 

Hänen läheisiltä ei ole jättänyt huomaamatta sitä, että hänen lonkkansa voivat hyvin.

– Myös työkaverini ovat huomanneet sen ja ovat päivitelleet, että miten olen aiempaa eläväisempi ja aktiivisempi. Voin ehdottomasti suositella sitä muille, joilla on samanlaisia haasteita kuin minulla, Lene toteaa lopuksi.

Ei tunnu missään! Nauti boswelliaa ja nautit samalla nivelistä, jotka eivät tunnu.

Kiinnostuitko?

Tee kuten Lene ja tilaa Cartiflex Collagen heti