"Silmäni eivät tahdo kestää pitkää päivää ruudun ääressä"

Laila viettää päivässä monta tuntia ruudun ääressä. Sitä ei voi välttää, kun on talouspäällikkö. Joka päivä hän on uppoutunut pieniin numeroihin. Hänen silmänsä tarvitsivat yhä enemmän taukoja. Lopulta hän kysyi optikoltaan, miten hän voisi tukea näkökykyään. Optikon neuvo oli yllättävä, mutta toimiva.

Mustikka tukee silmien toimintaa ja verenkiertoa. Sinkki ja A-vitamiini auttavat ylläpitämään normaalia näkökykyä. C-vitamiini on tärkeää verisuonten normaalin toiminnan kannalta, joka on elintärkeää silmille. Vistavital sisältää myös tattaria ja kehäkukkaa.

Laila tukee näköään

55-vuotiaalla Lailalla on ollut näköongelmia jo nuoresta asti ja vuosi vuodelta tilanne on huonontunut. On tavallista, että iän myötä näkö heikkenee. Laila tunsi tämän usein arjessaan, eikä vain näyttöjen edessä, vaan myös ajaessaan maaseudulla talvipimeällä. Tiet olivat mutkaisia ja pimeitä. Hänen täytyi siristellä silmiään lukeakseen liikennemerkkejä.


- Olen tottunut katsomaan päivittäin paljon numeroita ja vietän suuren osan ajastani tietokoneen ääressä. Kun jouduin pitämään yhä useammin taukoja ruudulta, se turhautti minua. Silmäni ovat kuitenkin työvälineeni, Laila sanoo.

Hän yritti vähentää ruutujen tuijottelua. Hän vietti viikonloput tekemällä sitä, mistä hän pitää eniten. Hän teki pitkiä kävelylenkkejä metsässä, hoiti suurta maalaispuutarhaansa ja kokeili uusia ruokia keittiössä. Laila kuitenkin kaipasi salaa näyttöjä ja viihdesisältöjä.

- Vistavital on loistava tuote hyvän näön ylläpitämiseen. Ja mikä parasta, tästä on tehty asiakkaalle todella helppoa. Saat vaikuttavat aineet näppärässä tablettimuodossa ja suoraan kotiin kuljetettuna, Laila iloitsee.

Mustikka on silmänruokaa

- Kerroin eräänä päivänä optikolleni haasteistani. Se oli yksi niistä päivistä, jolloin olin istunut toimistossa pitkään ja halusin tehdä jotakin silmieni hyväksi. Optikko mainitsi, että mustikat voivat auttaa säilyttämään kirkkaan näön, Laila kertoo.

Neuvot herättivät Lailan uteliaisuuden ja hän alkoi lukea aiheesta lisää. Hän huomasi, että mustikat ylläpitävät hyvää näköä ja tukevat silmien toimintaa, eikä mennyt kauan ennen kuin hän törmäsi Vistavitaliin. Luontaistuote, joka sisälsi mustikoiden lisäksi myös tattaria ja kehäkukkaa. Se kuulosti juuri sopivalta hänelle.

Tilaa Vistavital puoleen hintaan

Haluatko ylläpitää hyvää näköä?

Vistavital sisältää mustikoita, jotka ylläpitävät hyvää näköä ja tukevat silmien toimintaa. Mustikat sisältävät runsaasti antioksidantteja ja tukevat silmien verenkiertoa. Vistavital sisältää myös sinkkiä ja A-vitamiinia, jotka molemmat auttavat ylläpitämään normaalia näkökykyä. Vistavitalin sisältämä C-vitamiini on tärkeä verisuonten normaalin toiminnan kannalta.

Tämä oli odottamisen arvoista

Muutamaa päivää myöhemmin Laila teki tilauksen ja muutaman kuukauden käytön jälkeen hän oli vakuuttunut Vistavitalista.

- Vistavital on hyvä tuote kirkaan näön ylläpitämiseen. Ja mikä parasta, tästä on tehty asiakkaalle todella helppoa. Saat vaikuttavat aineet näppärässä tablettimuodossa ja suoraan kotiin kuljetettuna, Laila iloitsee.

Hän viettää edelleen monia tunteja tietokoneen ääressä, mutta nykyään hän tietää tekevänsä kaikkensa, jotta hänen työnsä olisi helpompaa hänen silmilleen.

- Olen käyttänyt Vistavitalia jo pitkään ja olen hyötynyt sen ainesosista paljon. Jos siis haluat ylläpitää hyvää näköä, suosittelen ehdottomasti Vistavitalia, Laila tuumaa tyytyväisenä.

Tähtisilmiesi tähden. Kun haluat tukea silmiä ja näköä kaiken tärkeän nähden.

KIINNOSTUITKO?

Tee kuten Laila ja tilaa Vistavital heti