6 parasta vinkkiä

Helpotusta iholle ja limakalvoille

Limakalvot reunustavat kehon onteloita ja suojaavat meitä vierasperäisiltä organismeilta. Kun limakalvot toimivat normaalisti, niiden olemassaoloa huomaa harvoin, mutta erikoistilanteissa ja iän myötä ne usein kuivuvat. Onneksi normaalien limakalvojen ylläpitäminen ei ole niin haastavaa kuin aluksi luulisi.

6 vinkkiä vaginan kuivuuteen

Emättimen kuivuus voi vaikuttaa erityisesti seksielämääsi, mutta aina ei ole helppoa tietää, mitä asialle voi tehdä. Alhaalla on 6 vinkkiä siihen, miten voit ennaltaehkäistä vaginan kuivuutta. 

1. Älä pese alapäätä liian usein. Kerran päivässä riittää useimmille ihmisille. Pyyhi ja pese aina edestä taaksepäin.

2. Unohda saippua. Hyvä hygienia on tärkeää, mutta haalea vesipesu riittää hyvin. Fiksu kehosi hoitaa lopun itse.

3. Vältä voimakkaita ja hajustettuja saippuoita, sillä ne voivat ärsyttää ihoa.  

4. Karvanpoistovoiteita ei pidä käyttää sukupuolielinten alueella.

5. Käytä liukuvoidetta yhdynnän aikana, jos emättimesi tuntuu kuivalta.

6. Vältä voimakkaita ja hajustettuja pesuaineita myös pyykätessäsi alusvaatteita.

Ylläpidä normaaleja limakalvoja A-vitamiinin avulla

Jos sinulla on kuivat silmät tai kuiva iho, se voi olla merkki siitä, etteivät myöskään limakalvosi toimi normaalisti. Mucoforte sisältää A-vitamiinia, joka edistää normaalin ihon ja limakalvojen ylläpitämistä. Se sisältää myös pellavansiemenöljyä, joka sisältää runsaasti alfalinoleenihappoa (ALA), joka on monityydyttymätön omega-3-rasvahappo.

Koko kehon iho ja limakalvot normaaliksi?

Sisäisesti vaikuttava Mucoforte auttaa koko kehosi ihoa ja limakalvoja yhtä aikaa A-vitamiinin voimin - vain yhdellä kapselilla vuorokaudessa. Helppoa, eikö vain!

Mucoforte

A-vitamiinia iholle ja limakalvoille

A-vitamiinista ja pellavansiemenöljystä valmistettu Mucoforte on Wellvitan iho- ja limakalvotuote. A-vitamiini auttaa ylläpitämään normaaleja limakalvoja ja ihoa. Sisältää myös pellavansiemenöljyä, jossa on runsaasti alfalinoleenihappoa (ALA).