Valitse tuoteyhdistelmäsi alta!

Osta toinen näistä suosikeista ja saat ilmaiseksi sen vaikutusta täydentävän tuotteen.

Virizil ja ilmainen Energo Plus

Piristä seksielämääsi... ja saat lisää energiaa kaupan päälle!

Vähentyneet seksihalut ja energian puutetta? Monet miehet kokevat muutoksia kehossaan. Se on luonnollinen osa ikääntymistä, mutta joskus se voi johtua myös stressistä ja väsymyksestä. Oli syy mikä tahansa, kokeile Virizilin ainesosia. Juuri nyt saat ilmaisen Energo Plus -pakkauksen kaupan päälle *.

Osta Virizil ja ilmainen Energo Plus nyt

* Tarjous sisältää yhden pakkauksen Energo Plussaa, ja se päättyy 12.5.24 klo 23.59. Ilmaista tuotetta ei voi vaihtaa rahaksi.

Virizil on tuote miehille. Ginseng voi edistää optimaalista kestävyyttä, energiaa ja elinvoimaa. Se edistää myös erektiota, ylläpitää hyviä seksisuhteita ja edistää normaalia verenkiertoa. Virizil sisältää myös sinkkiä, joka auttaa ylläpitämään veren normaalia testosteronitasoa.

Energiaa, jaksamista ja vähemmän stressiä

Energo Plus sisältää schisandraa, joka edistää henkistä ja fyysistä hyvinvointia ja stressinhallintaa, sekä venäjänjuurta, joka edistää optimaalista henkistä ja kognitiivista toimintaa. Siinä on myös matea, jolla on elvyttävä vaikutus väsymykseen ja stressiin sekä B12-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Collagen Skin Improver ja ilmainen C-Zinc

Vähennä ryppyjä ja saat vitamiinit iholle kaupan päälle

Haaveissa vähemmän ryppyjä ja sileämpi iho? Säännöllisellä, päivittäisellä Collagen Skin Improverin sisältämällä kollageenilla voit saada sileämmän ja kimmoisamman ihon. Osta se tällä viikolla, niin saat kaupan päälle C-Zinc -valmisteen*.

Hemmottele ihoasi nyt

* Tarjous sisältää yhden pakkauksen C-Zinciä, ja se päättyy 12.5.24 klo 23.59. Ilmaista tuotetta ei voi vaihtaa rahaksi.

Mitä C-Zinc on?

C-Zinc sisältää sekä C-vitamiinia että sinkkiä, jotka edistävät solujen suojaamista hapetusstressiltä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Sinkki edistää myös normaalin ihon ylläpitoa. C-vitamiini edistää myös kollageenin normaalia muodostumista, mikä on tärkeää ihon normaalin toiminnan kannalta.