”Näin sain tuuheat hiukset”


Liselottella oli vuosien ajan latteat ja elottomat hiukset. Mikään hiustyyli tai kampaus ei tuonut apua. Hän valmistautui siihen, että asian kanssa on vain opittava elämään. Kunnes hän testasi Hair Grow:ta.

Peltokorte voi vahvistaa hiuksia ja hiusten kasvua. Biotiini ja sinkki auttavat ylläpitämään normaaleja hiuksia ja ihoa. Sisältää myös hirssiä, pantoteenihappoa, L-kysteiiniä, kuparia, rautaa ja tauriinia.

Ohuet hiukset

– Valmistauduin siihen, että minun on vain tyydyttävä ohuisiin hiuksiin, Liselotte aloittaa. Hän aloitti käyttämään Hair Grow:ta silloin, kun se tunnettiin vielä nimellä Siff Hair Grow. Hänen miehelleen lähetettiin vahingossa kyseinen naisten hiustuote ja siitä se idea sitten lähti.

Sittemmin tuotteeseen on lisätty biotiinin määrää ja peltokortetta, jotka ovat entisestäänkin parantaneet erinomaista hiustuotetta. Ja taloudessa onkin nyt yhden sijaan kaksi Hair Grow:n kestotilaajaa.

Uudistettu Hair Grow ravitsee hiuksiasi sisältäpäin muun muassa peltokorteuutteen voimin, joka tunnetaan maailmalla hiuksia ja hiustenkasvua vahvistavana kasvina. Se vahvistaa sekä naisten että miesten hiustenkasvua.

Hair Grow:n sisältämä peltokorte on hiusteni lisäksi saanut kulmakarvani kasvamaan ja näyttämään paremmilta, kertoo Liselotte myönteisesti yllättyneenä.

Kampaajakin huomasi eron

– Viiden kuukauden päästä havaitsin hiuksissani selkeän eron. Useat ystäväni ovat sanoneet, että heidän mielestään hiukseni ovat kasvaneet ja näyttävät tuuheammilta. Jopa kampaajani huomasi muutoksen, vaikken maininnut hänelle asiasta etukäteen, Liselotte iloitsee.

– Hair Grow on hiusteni hyvinvoinnin lisäksi saanut kulmakarvani kasvamaan ja näyttämään paremmilta, hän toteaa loppuun.

Ravitse hiuksiasi hiusravinteilla jotka vahvistavat hiusta ja hiustenkasvua sekä tekevät niistä kauniit!

KIINNOSTUITKO?

Tee kuten Liselotte ja tilaa Hair Grow heti