Suositukset

Kamppailetko sinä jonkun vaivan tai jopa kahden kanssa? Olemme koonneet asiakkaidemme kertomuksia heidän kokemuksistaan, jotta sinä voit oppia, miten tuotteidemme ainesosat ovat auttaneet muita. Tarinoita löytyy laidasta laitaan, aina nesteen kertymisestä kehoon, väsyneistä jaloista ja turvonneesta vatsasta hiusongelmiin.

Etsi haluamasi tuote tai tutustu asiakkaidemme kokemuksiin.

Jalkani eivät tunnu lyijyn raskailta

Jalkani eivät tunnu lyijyn raskailta

Marianne on aina liikkeessä. Milloin hän on kuntosalilla, lenkillä tai sitten leikkimässä lastenlasten kanssa. Hänen jalkansa tuntuivat lyijyn raskailta ja väsyneiltä, että halu harrastaa liikuntaa hiipui vähitellen. Venoletin ainesosat palauttivat jälleen juoksemiseen ilon. Nykyään Mariannen jalat voivat hyvin.
Jalkani olivat aivan väsyneet, kun tulin kotiin töiden jälkeen

Jalkani olivat aivan väsyneet, kun tulin kotiin töiden jälkeen

Vuosi sitten 55-vuotiaan Marien keho teki tenän. Jalat tuntuivat painavilta puupölkyiltä useiden tuntien myymälätyöskentelyn jälkeen, ja muutoin aktiivisia elämäntapoja noudattanut Marie vietti kaikki iltansa nojatuolissa jalat ylös nostettuina. Vesijumppa ja pyöräily jäivät tauolle. Lopulta Marie turvautui pieneen ruskeaan pilleriin.
Jalkani olivat kuin betonia

Jalkani olivat kuin betonia

Entisenä myyjänä Inger tietää, miltä väsyneet jalat tuntuvat. Hän on tottunut seisomaan tuntikausia kerrallaan. Muutama vuosi sitten hän koki erilaista väsymystä. Hänen jalkansa tuntuivat painavilta jo lyhyen kävelyn jälkeen. Hän huomasi lehdessä jutun verenkierrosta ja raskaista jaloista, ja kuinka ollakaan, luontaistuote osoittautui hänelle hyväksi ratkaisuksi.

Näin sain kevyet ja nätit jalat

Näin sain kevyet ja nätit jalat

Jette on aina rakastanut tanssimista, mutta pitkään hänen väsyneet jalkansa vaikeuttivat tanssilattialle pääsyä. Vasta, kun hän kokeili Venoletin ainesosia, hän löysi jälleen tanssimisen ilon.