Suositukset

Kamppailetko sinä jonkun vaivan tai jopa kahden kanssa? Olemme koonneet asiakkaidemme kertomuksia heidän kokemuksistaan, jotta sinä voit oppia, miten tuotteidemme ainesosat ovat auttaneet muita. Tarinoita löytyy laidasta laitaan, aina nesteen kertymisestä kehoon, väsyneistä jaloista ja turvonneesta vatsasta hiusongelmiin.

Etsi haluamasi tuote tai tutustu asiakkaidemme kokemuksiin.

Enemmän miesvoimaa

Enemmän miesvoimaa

69-vuotias Finn halusi testata mieskuntoa edistävää luontaistuotetta, sillä hän pitää tärkeänä miehisyydestään huolehtimista. Pian vaimokin huomasi uudenlaisen intohimon roihuavan.
Minusta oli tullut sohvaperuna. Energia oli vain tiessään!

Minusta oli tullut sohvaperuna. Energia oli vain tiessään!

Koronapandemian jälkeen Anders tunsi jääneensä negatiivisen kierteen vangiksi. Hän viihtyi vain sohvalla ja kieltäytyi usein ystäviensä kutsuista. Samaan aikaan hän huomasi olevansa haluton, ja se oli hänelle uutta. Hän sai piristysruiskeen miehille suunnitellusta ravintolisästä, ja bonuksena mielenkiinto seurusteluun palasi.

Seksielämäni heräsi eloon

Seksielämäni heräsi eloon

64-vuotias Frederik on aina nauttinut hyvästä seksielämästä. Siksi olikin iso kolaus, kun ongelmat makuuhuoneen puolella alkoivat. Ei tehnyt mieli seksiä. Himot sai kuitenkin palautettua helpommin kuin hän olisi uskaltanut edes toivoa.
Uusi rakkaus kukoistaa

Uusi rakkaus kukoistaa

Muutaman rakkauden huumaavan vuoden jälkeen Helge alkoi kuitenkin kokea haasteita makuuhuoneessa. Keho ei toiminut kuten haluaisi ja aina ei oikein ollut energiaa. Helge tarttui tilaisuuteen löytäessään ravintolisän, joka edistää hyvää seksielämää. Nykyään hän nauttii aktiivisesta avoliitosta ja tuntee itsensä mieheksi…