"Vihdoinkin helpotusta ailahtelevalle vatsalleni"


Sarin elämää rajoittivat pitkään hankalat ruoansulatusvaivat ja ruokailun
jälkeinen turvotus. Hän päätti kokeilla ystävän suosituksesta voikukka- ja
latva-artisokkauutteita sisältävää Macoform-ravintolisää. Nyt Sarin vatsa on rauhoittunut ja hän pystyy taas nauttimaan hyvästä ruoasta.

Artisokka tukee maksan puhdistustoimintaa, lievittää vatsan turvotusta ja ilmavaivoja sekä edistää painonpudotusta. Sisältää myös voikukkaa, joka edistää vatsan tasapainoa.

Ailahteleva vatsa

Sari elää aktiivista elämää, jossa säännöllinen liikunta ja ulkoilu ovat tärkeitä aktiviteetteja. Hänen aktiivista elämäntyyliään on kuitenkin häirinnyt erilaiset vatsaongelmat.

- Minulla on aina ollut vatsavaivoja, ja olin vain hyväksynyt sen osaksi elämääni. Muistan, kun nuorena tyttönä jouduin makoilemaan sohvalla välipalan jälkeen, koska minulla oli vatsanpuruja, Sari kertoo.

Sari kokee vatsaongelmien osittain johtuvan hänen elämäntyylistään.

Telttamaiset vaatteet

- Pidän kokkaamisesta ja rakastan hyvää ruokaa. Joskus tulee syötyä liikaa, jopa sellaista ruokaa, joka ei sula niin helposti, Sari myöntää. 

Hänen työnsä on välillä hektistä ja aikataulullisesti tiukkaa. Stressaavina päivinä hänen ei tule syötyä aina järkevästi, ja sillä on negatiivinen vaikutus vatsalle.

- Ajan myötä röyhtäily ja turvotus vaivasivat minua yhä enemmän. Yritin välttää tiettyjä ruoka-aineita minimoidakseni epämukavaa oloa, mutta en huomannut muutoksia. Mietin jo, millaisen teltan pukisin päälleni, jotta saisin turvonneen vatsani peitettyä, Sari nauraa.

- Olen todella tyytyväinen Macoformiin. Otan sitä aina pääaterioiden yhteydessä.

Vatsani rauhoittui

- Kun otin ruoansulatusvaivani puheeksi ystäväni kanssa, kertoi hän minulle Macoformista ja sen vatsaa tasapainottavista kasveista.

Sari päätti noudattaa ystävänsä neuvoa ja kokeili Macoformia.

Käytettyään Macoformia jonkun aikaa Sari alkoi huomata vatsansa rauhoittuneen. Pitkästä aikaa Sari pystyi taas nauttimaan ruokailusta ja
olosta sen jälkeen.

- Otan Macoformia aina ennen päivän pääaterioita. Kun voin taas hyvin, unohtuu tabletin ottaminen helposti.

- Turvotuksen ja epämukavan olon palatessa muistan viimeistään ottaa Macoformin taas säännölliseen
käyttöön, Sari toteaa tyytyväisenä hymyillen.

Ruoansulatukselle tukea: normaali suolentoiminta, vähemmän turvotusta ja enemmän vatsan hyvinvointia.

Kiinnostuitko?

Tee kuten Sari ja tilaa Macoform heti