Tulokset ovat selvät:

Nämä siemenet kannattaa ottaa virtsaamisen tueksi

On olemassa monia tieteellisiä tutkimuksia, mutta joskus mikään ei voita saman ongelman kanssa kamppailevan ihmisen arviota asiasta. Lähes poikkeuksetta kaikki vastaajat olivat sitä mieltä, että nämä siemenet tarjoavat erityistä tukea ikääntyvälle eturauhaselle.

Lue asiakaskyselyn vastaukset täältä ja tutustu kahteen tyytyväiseen kestotilaajaan.

Prostabona Plus sisältää pellavansiemeniä, jotka edistävät normaalia eturauhasen toimintaa kypsillä miehillä ja fenkolinsiemeniä, jotka edistävät normaalia virtsaamista ja virtsaneritystä.  

Hyvä, parempi ja paras!

Kun Wellvitan "salapoliisit" aloittivat työnsä, ensimmäinen tavoite oli selvittää, miten tyytyväisiä kestotilaajat olivat ainesosiin. Saivatko käyttäjät toivomansa vaikutuksen?

Kyselylomakkeet lähetettiin ja tulokset paljastivat, että vastaus oli yksimielinen! 81 % vastaajista ilmoitti, että Prostabona Plussan kasviperäiset ainesosat auttoivat heitä hyvin, erittäin hyvin tai täydellisesti.

91% suosittelee tuotetta muille miehille

Halusimme myös tietää, että suosittelisivatko tyytyväiset Prostabona Plus -asiakkaat tuotetta
muille. Virtsaamisen muutoksista puhuminen, kun saattaa miehille olla tabu.

Yllättäen kuitenkin peräti 91 prosenttia kyselyyn osallistuneista vastasi, että he suosittelisivat tuotetta tuttavilleen. Se on merkki siitä, että olemme avoimempia arkisista ongelmista kuin aiemmat sukupolvet ja se on myönteinen kehityssuunta.

Tutustu tyytyväisiin käyttäjiin

Tuotetta kokeilleet ovat yleensä erittäin tyytyväisiä Prostabona Plussaan. Muutamat tyytyväiset miehet ovat jopa uskaltaneet kertoa julkisesti kokemuksistaan. Kaksi näistä ovat Ole ja Gunnar, jotka ovat käyttäneet tehokasta luontaistuotetta jo pitkään.

Gunnar

"Luonnolliset ainesosat toimivat täydellisesti minulle!"

Kuorma-autonkuljettajana on hyvä, jos ei tarvitse pysähdellä virtsaamaan jatkuvasti. 63-vuotias Gunnar voi todistaa sen. Kun hän siis luki Prostabona Plussan kasvipohjaisista ainesosista, hän kiinnostui heti.

Ole

"Suosittelen ehdottomasti Prostabona Plussaa samanikäisille miehille"

Ole rakastaa golfin pelaamista, mutta on turhauttavaa keskeyttää hyvä kierros toistuvasti. Valitettavasti tämä tapahtui usein Olelle, joka tuli tietoisemmaksi lantion alueella sijaitsevasta pienestä rauhasesta: eturauhasesta. 

Tilaa Prostabona Plus puoleen hintaan

Prostabona Plus sisältää pellavansiemeniä, jotka edistävät normaalia eturauhasen toimintaa kypsillä miehillä ja fenkolinsiemeniä, jotka edistävät normaalia virtsaamista ja virtsaneritystä.