5 kesäaskaretta, jotka voivat rasittaa niveliäsi

Kesällä touhuamme enemmän ja se voi tuntua ikävästi kehossa. Kuukausien sohvalla istumisen jälkeen kehon on yhtäkkiä totuttava uuteen ja erilaiseen tekemiseen. Ohessa kerromme monen kesään kuuluvista mukavista tekemisistä, jotka voivat rasittaa niveliä. Voisiko Movizin Complex olla juuri sinun nivelillesi?

1. Puutarhanhoito 

Ruoho on leikattava, ja uudet kasvit odottavat maahan istuttamista. Jos puutarhanhoito on sinun juttusi, tiedät varmasti, kuinka raskasta se voi olla.

Siihen tarvitaan koko kehoa ja usein liikkeitä, joihin emme ole tottuneet. On polvistuttava, kumarruttava, työnnettävä, kannettava ja käytettävä lihaksia. Ei ihme, että puutarhanhoito saa nivelet kiukuttelemaan!

2. Pitkät ajomatkat

Ajattelitko autoilla Eurooppaan tai kenties pohjoiseen? Autoilu ja karavaanarielämä kuuluvat kesään, mutta pitkät tunnit ratin takana rasittavat erityisesti selkää ja hartioita.

Myös matkustajilla pitkään istuminen samassa asennossa saa kehon jännittymään ja tuntumaan raskaalta. Siksi on tärkeää tukea niveliä ennen matkaa ja sen aikana.

3. Hauskat leikit pihassa perheen pienimpien kanssa 

Olemme tottuneet siihen, että lapset ovat täynnä energiaa, mutta kesällä energian määrä tuntuu olevan huipussaan. Jos sinulla on, tai sinulla on vierailulla pieniä lapsia, saatat löytää itsesi rakentamasta hiekkalinnoja tai leikkimässä piilosilla.

Sen voi tuntea nivelissäkin. 

4. Urheilu ja seuraelämä

Golf, padel, tennis tai jokin muu pallopeli perheen kanssa? Kesällä on mukava nauttia ulkoilmasta ja harrastaa erilaisia urheilulajeja.

Jos et ole tottunut juoksemaan pallon perässä tai heiluttamaan mailaa, se voi nopeasti alkaa tuntua ikävästi nivelissä.

5. Patikointi ja juoksu

Kylmän ja tuulisen ajanjakson aikana vetäydymme usein sisätiloihin ja laitamme treenikengät varastoon.

Kesä saa meidät kaivamaan lenkkikengät esille, ja yhtäkkiä pyörätiet ovat täynnä juoksijoita ja metsäpolut täynnä vaeltajia. Tauon jälkeen aloitettu runsas liikunta voi kuormittaa niveliä.

Valmistaudu kesään Movizin Complexin tuella

Olet varmasti kuullut jo paljon nivelongelmiin liittyviä neuvoja: terveellinen ruokavalio, liikunta ja säännöllinen venyttely. Aina ne eivät riitä, eikä ole kiva koko kesää noudattaa orjallisesti näitä ohjeita.

Kokeile oikotietä mukavampiin niveliin Movizin Complex -ravintolisällä, joka sisältää inkivääriä, ruusunmarjaa ja boswelliaa. Näillä ainesosilla on osoitettu olevan suotuisa vaikutus nivelten liikkuvuuteen ja hyvinvointiin.

Loistavan niveltuotteen tuella varmistat itsellesi aktiivisen kesän!

Movizin Complex

Nivelten hyvinvointiin

Inkivääristä, ruusunmarjasta ja boswelliasta valmistettu Movizin Complex on Wellvitan niveltuote. Inkivääri ylläpitää nivelten liikkuvuutta, ruusunmarja edistää nivelvoimaa ja boswellia miellyttävää tuntua.

Kertatilaus
54,95 €
Kestotilaus 180 tablettia/joka 2. kuukausi Säästä 11 € toimitusta kohti
Tyytyväisyystakuu
21,95 €
-50% 1. toimituksesta 21,95 €
Hinta sis. toimituskulut 26,9 €

Hinta per seuraavat toimitukset 43,95 €
Hinta sis. toimituskulut 48,9 €

Vain 0.73 €/päivä tilauksella
Varastossa
Toimitusaika 5-10 arkipäivää
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00