Verenkierto ja fyysinen kunto

Iän myötä muuttuva verenkierto voi vaikuttaa myös fyysiseen suorituskykyyn.

Miesten ikääntyessä voi tapahtua monia muutoksia. Hiukset harmaantuvat, energiatasot laskevat ja väsymys iskee helpommin. Väsymyksen voi huomata esimerkiksi kuntosalilla tai intiimielämässä. Syy voi olla verenkierrossa

Miksi verenkierto muuttuu?

Iän myötä veden määrä kehossa vähenee, jolloin verenkierrossa on vähemmän nestettä. Tämä muutos verenkierrossa voi lisätä väsymyksen ja uupumuksen tunnetta sekä fyysisesti että henkisesti. Kun verenkierto hidastuu, sen usein huomaa. Makuuhuoneessa voi olla vähemmän energiaa, eikä keho toimi aina kuten haluaisi. Miehille tämä voi varsinkin makuuhuoneessa olla turhauttavaa.

Ginseng – verenkierto ja fyysinen suorituskyky

Verenkiertoa voi tukea ginsengin avulla. Tämä muinaisen kasvin juuresta saatava uute voi auttaa lisäämään energiaa ja optimaalista kestävyyttä. Lisäksi se voi myös edistää erektiota. Täydellinen valinta kypsässä iässä oleville miehille!

Virizil on tuote, joka sisältää kasviuutetta edistämään erektiota ja ylläpitämään hyvää seksuaalista kanssakäymistä. Ginseng edistää optimaalista kestävyyttä, energiaa ja elinvoimaa sekä normaalia verenkiertoa. Siinä on myös sinkkiä, joka edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina.

Virizil

Piristysruiske seksielämälle

Ginsengista, sinkistä ja aminohapoista valmistettu Virizil on Wellvitan miesten seksuaalisen hyvinvoinnin tuote. Ginseng edistää erektiota, kestävyyttä ja energiatasoa. Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä.

Kertatilaus
54,95 €
Kestotilaus 90 tablettia/joka kuukausi Säästä 11 € toimitusta kohti
Tyytyväisyystakuu
21,95 €
-50% 1. toimituksesta 21,95 €
Hinta sis. toimituskulut 26,9 €

Hinta per seuraavat toimitukset 43,95 €
Hinta sis. toimituskulut 48,9 €

Vain 1.47 €/päivä tilauksella
Varastossa
Toimitusaika 5-10 arkipäivää
×
×

Wellvitan tyytyväisyystakuu

Tarjoamme tälle tuotteelle tyytyväisyystakuun, sillä haluamme, että olet tyytyväinen Wellvitalta tilattuihin tuotteisiin. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen 3 kuukauden käytön jälkeen, annamme sinulle 10 euron alennuksen, jonka voit käyttää valitsemaasi tuotteeseen. Jos haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun tai saada lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 09-615 00 516.

4 syytä miksi valita Virizil

Miesten seksuaalisuus

Seksielämäni heräsi eloon

64-vuotias Fredrik on aina nauttinut hyvästä seksielämästä. Siksi olikin iso kolaus, kun ongelmat makuuhuoneen puolella alkoivat. Ei tehnyt mieli seksiä. Himot sai kuitenkin palautettua helpommin kuin hän olisi uskaltanut edes toivoa.

Lue Frederikin tarina

Virizilin ainesosat

Virizilin huolellisesti valitut ainesosat on kehitetty vuosien kokemuksella. Tue seksuaalisuuttasi näillä laadukkailla ainesosilla.

Ginseng

Ginseng on ikivanha yrtti, jonka käyttö juontaa juurensa 3500 vuotta ennen meidän aikaamme. Nykyään tutkimukset osoittavat, että ginseng voi helpottaa erektion saamista ja edistää sen laatua sekä ylläpitämään ihanteellista kestävyyttä, energiatasoja ja elinvoimaisuutta.

Sinkki ja testosteroni

Ikä ei useimmiten tule yksin, vaan makuuhuoneessa tapahtuu muutoksia. Seksihalut laskevat, kun energiaa on vähemmän. Osasyynä on mieshormoni, joka luonnollisesti laskee iän myötä. Virizilin sisältämä sinkki auttaa ylläpitämään veren normaalia testosteronitasoa sekä normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä.

Aminohapot

Virizilin aminohappojen tarina juontaa juurensa kauas taaksepäin. Niitä kutsutaan nimillä L-arginiini ja L-sitrulliini. L-arginiini eristettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 886 tiettävästi lupiinin uutteesta ja L-sitrulliini puolestaan syntyi vesimelonista vuonna 1914. Aminohapoista on tullut suosittuja myös urheilijoiden käyttämissä ravintolisissä.

TILAA VIRIZIL -50%

Virizil on miehille kehitetty tuote. Ginseng voi edistää ihanteellista kestävyyttä, energiatasoja ja elinvoimaisuutta. Kasvi voi myös helpottaa erektion saamista ja edistää sen laatua sekä ylläpitää hyviä seksisuhteita. Sinkki puolestaan ylläpitää normaalia testosteronitasoa veressä.