Runsas hiustenlähtö raskauden jälkeen

Sabinalle synnytyksen jälkeinen aika oli raskasta, sillä synnytystä seurasi runsas hiustenlähtö. Sabina joutui lopulta pitämään huivia päässään peittääkseen hiustenlähtöä. Hän ravitsi Hair Grow:n luonnollisten ainesosien avulla kutrinsa täyteen loistoonsa.

Peltokorte voi vahvistaa hiuksia ja hiusten kasvua. Biotiini ja sinkki auttavat ylläpitämään normaaleja hiuksia ja ihoa. Sisältää myös hirssiä, pantoteenihappoa, L-kysteiiniä, kuparia, rautaa ja tauriinia.

Sabina joutui turvautumaan huiviin

Liljendalissa asuva Sabina Hänninen, 33, huomasi, että hänen raskausaikaansa seurasi merkittävä hiustenlähtö. Näin oli tapahtunut myös urheilullisen kolmen lapsen äidin edeltäneen raskauden kohdalla, joten hiusongelma oli hänelle entuudestaan tuttu. Äitiyslomallaan oleva Sabina heräsi siihen, että suihkussa hiuksia lähti entistäkin enemmän aivan kuten aiemmallakin kerralla oli käynyt.

- Siinä vaiheessa sain tarpeekseni, kun yhtenä päivänä hiustenpesu päättyi kyyneliin asti. Yritin laittaa suihkun jälkeen hiuksiani, mutta päädyin lopulta menemään huivi päässä kauppaan, kun en saanut mitenkään peitettyä tilannetta, Sabina harmittelee.

- Olen edelleen yllättynyt siitä, miten tehokkaasti Hair Grow alkoi vaikuttaa. Kahdessa kuukaudessa minulla on jo 1,5 senttiä uutta hiusta ja runsas hiustenlähtö on loppunut, Sabina kertoo tyytyväisenä. Myös hänen ystävänsä ja avomiehensä ovat huomanneet eron.

Hiustenlähtö otti itsetunnolle

- Hiustenlähtö on kova paikka naisen itsetunnolle. Minulla oli 3 kuukauden ikäinen vauva ja yritin arjessa samaan aikaan peittää harvoja kohtia hiuksistani. Se ei tuntunut hyvältä, hän jatkaa.

Sabina ei halunnut lähteä paikkaamaan tilannetta muotoilutuotteilla, vaan hän toivoi löytävänsä pysyvämmän ratkaisun. Hän näki Wellvitan Hair Grow:n mainoksen Facebookissa ja päätti heti tilata hiustuotteen, sillä se vaikutti tehokkaalta.

Ravitse hiuksiasi [col=#20BB8B/hiusravinteilla,] jotka vahvistavat hiusta ja hiustenkasvua sekä tekevät niistä kauniit!

Kauniit hiukset ovat hänen tavaramerkkinsä

- Olen edelleen yllättynyt siitä, miten tehokkaasti Hair Grow alkoi vaikuttaa. Kahdessa kuukaudessa minulla on jo 1,5 senttiä uutta hiusta ja runsas hiustenlähtö on loppunut, Sabina kertoo tyytyväisenä. Myös hänen ystävänsä ja avomiehensä ovat huomanneet eron.

Kolmen lapsen taloutta pyörittävällä naisella on tarkka aamurutiini ja kahvin ystävänä hän säilyttää Hair Grow -purkkia kahvinkeittimen vieressä, jotta hiusrutiini on helppo osa hänen arkeaan.

Aion ehdottamasti jatkaa Hair Grow:n käyttöä, sillä haluan saada kauniit ja tuuheat hiukseni takaisin. Ne ovat aina olleet tavaramerkkini. Minulla on tästä tuotteesta pelkästään hyvää sanottavaa. On tullut itsevarmempi fiilis, Sabina hymyilee.

Kiinnostuitko?

Tee kuten Sabina ja tilaa Hair Grow heti