Suositukset

Kamppailetko sinä jonkun vaivan tai jopa kahden kanssa? Olemme koonneet asiakkaidemme kertomuksia heidän kokemuksistaan, jotta sinä voit oppia, miten tuotteidemme ainesosat ovat auttaneet muita. Tarinoita löytyy laidasta laitaan, aina nesteen kertymisestä kehoon, väsyneistä jaloista ja turvonneesta vatsasta hiusongelmiin.

Etsi haluamasi tuote tai tutustu asiakkaidemme kokemuksiin.

Olin jatkuvasti tietoinen turvonneesta vatsastani

Olin jatkuvasti tietoinen turvonneesta vatsastani

Ilmaa vatsassa ja epämukava olo. Kun Katrine kävi syömässä ulkona ystäviensä kanssa, hänen vatsansa paisui niin, että se näkyi ja tuntui. Hänen vaatteensa kiristivät ja se teki hänen olostaan epämiellyttävän. Useiden epäonnistuneiden dieettien jälkeen hän löysi ratkaisun, joka toimii.
Sain helpotusta turvonneelle vatsalleni

Sain helpotusta turvonneelle vatsalleni

Anetella on jo vuosien ajan ollut ongelmia vatsan kanssa. Vatsa turposi päivän mittaan niin runsaasti, että hänen oli ostettava isommat housut vain sen vuoksi. Vasta, kun hän noudatti äitinsä neuvoa testata Macoformia, hän sai helpotusta vatsan turvotukseen.
Tukea vatsalle ja ruoansulatukselle

Tukea vatsalle ja ruoansulatukselle

42-vuotias Jon tietää kaiken turvotuksesta ja ruoansulatusongelmista. Pitkään se imi ilon hänen arjestaan. Jonin vatsa oli aina turvonnut ja hän ei pitänyt peilikuvastaan. Vasta, kun hänen kumppaninsa ehdotti artisokkaa ja voikukkaa ruoansulatuksen tueksi, hän sai litteän vatsan.

Vatsani on tasapainossa

Vatsani on tasapainossa

Hellellä oli vuosien ajan ongelmia vatsan turvotuksen kanssa. Toisinaan hän näytti jopa raskaana olevalta. Sitä kesti niin kauan, kunnes Helle testasi Macoformia. Ainesosien ansiosta vatsa lopetti paisumisen ja olo tuntuu nyt hyvältä.
Vihdoinkin helpotusta ailahtelevalle vatsalleni

Vihdoinkin helpotusta ailahtelevalle vatsalleni

Sarin elämää rajoittivat pitkään hankalat ruoansulatusvaivat ja ruokailun
jälkeinen turvotus. Hän päätti kokeilla ystävän suosituksesta voikukka- ja
latva-artisokkauutteita sisältävää Macoform-ravintolisää. Nyt Sarin vatsa on rauhoittunut ja hän pystyy taas nauttimaan hyvästä ruoasta.