Suositukset

Kamppailetko sinä jonkun vaivan tai jopa kahden kanssa? Olemme koonneet asiakkaidemme kertomuksia heidän kokemuksistaan, jotta sinä voit oppia, miten tuotteidemme ainesosat ovat auttaneet muita. Tarinoita löytyy laidasta laitaan, aina nesteen kertymisestä kehoon, väsyneistä jaloista ja turvonneesta vatsasta hiusongelmiin.

Etsi haluamasi tuote tai tutustu asiakkaidemme kokemuksiin.

Jalkoihini ei enää kerry nestettä ja ne ovat kevyemmät!

Jalkoihini ei enää kerry nestettä ja ne ovat kevyemmät!

Kolme vuotta sitten Ilene oli monelle tutun haasteen edessä, nimittäin raskaiden ja väsyneiden jalkojen. Se tunne hiipi hänen jalkoihinsa aina päivän mittaan. Hänen kehoonsa kertyi usein liikaa nestettä ja se veti häneltä puhdin pois. Hän luki yhdestä artikkelista, miten hän voisi saada helpotusta, ja se osoittautui oikeaksi ratkaisuksi. Nyt hän suosittelee muita ottamaan mallia hänestä.

Nyt saan taas laitettua kenkäni jalkaan helposti!

Nyt saan taas laitettua kenkäni jalkaan helposti!

Anna-Maria tietää, mitä on olla jatkuvasti liikkeellä, sillä hänen intohimonsa arkkitehtuuriin on vienyt häntä eri puolille maailmaa. Toisinaan hän on kamppaillut kehoon kertyneen nesteen kanssa. Hänen jalkoihinsa kertyi liikaa nestettä, joten kenkiä ja sandaaleja oli vaikea saada jalkaan. Hektisen arkkitehdin työn vuoksi Anna-Maria ei ehtinyt keskittyä ongelmaan, mutta kun hän jäi eläkkeelle, hän päätti tehdä asialle jotain. Hän löysi ratkaisun luonnosta.
Näin ylläpidän nestetasapainoa jaloissani

Näin ylläpidän nestetasapainoa jaloissani

Bibbi on jalkojen päällä useita tunteja päivässä. Puutarhan omistajana hän aloittaa työt aikaisin ja lopettaa myöhään. Hän kastelee kasveja, kitkee rikkaruohoja ja palvelee asiakkaita. Bibbi rakastaa aktiivista elämää ja siksi harvoin istuu paikallaan. Joskus hänen jalkansa olivat niin väsyneet, että hänen oli käytettävä kompressiosukkia selvitäkseen päivästä. Energinen puutarhuri löysi helpotuksen kasvien maailmasta.