Suositukset

Kamppailetko sinä jonkun vaivan tai jopa kahden kanssa? Olemme koonneet asiakkaidemme kertomuksia heidän kokemuksistaan, jotta sinä voit oppia, miten tuotteidemme ainesosat ovat auttaneet muita. Tarinoita löytyy laidasta laitaan, aina nesteen kertymisestä kehoon, väsyneistä jaloista ja turvonneesta vatsasta hiusongelmiin.

Etsi haluamasi tuote tai tutustu asiakkaidemme kokemuksiin.

Hiukseni olivat jo häpeän paikka

Hiukseni olivat jo häpeän paikka

Eva halusi tarkistaa kampauksen kännykkäkameralla, eikä ollut yhtään tyytyväinen näkemäänsä. Onneksi ystävä vinkkasi hänelle Hair Grow:sta. Kului kuitenkin noin kolme kuukautta ennen kuin muutos oli silmin nähtävissä. Tuotteen vaikuttavat ainesosat olivat toden totta vahvistaneet hänen hiuksiaan.
Hiuksissani on jälleen vahvuutta

Hiuksissani on jälleen vahvuutta

Vuosi sitten Mia huomasi huomasi hiustensa ohenevan. Päänahka kuulsi ja jakaus tuntui ikään kuin levinneen. Oli sanomattakin selvää, ettei hän ollut tyytyväinen hiuksiinsa ja hän oli turhautunut, kun joutui aina kylppärissä pelastamaan tilannetta. Mia Kristensen aloitti sittemmin Hair Grow:n käytön.
Joachim on nyt ylpeä hiuksistaan

Joachim on nyt ylpeä hiuksistaan

Joachim oli ollut pitkään tyytymätön hiuksiinsa. Ne olivat kuivat, kuluneet ja näyttivät heinäsuovalta. Se ei sopinut hänen tyylitajuunsa, joka on aina ollut hänelle ja hänen perheelleen tärkeässä asemassa. Joachim valitti hiuksistaan äidilleen, eikä aikaankaan, kun äiti löysi ratkaisun.

Näin sain tuuheat hiukset

Näin sain tuuheat hiukset

Liselottella oli vuosien ajan latteat ja elottomat hiukset. Mikään hiustyyli tai kampaus ei tuonut apua. Hän valmistautui siihen, että asian kanssa on vain opittava elämään. Kunnes hän testasi Hair Grow:ta.
Näin vahvistin hiuksia

Näin vahvistin hiuksia

Filip järkyttyi, kun huomasi hiustensa harventuneen. Hiusten muotoilun jälkeenkin hiukset tuntuivat ohuilta ja mikä pahinta, katkeilevilta. Hän ei ole suvussaan suinkaan poikkeus, vaan useat hänen sukulaisistaan ovat kärsineet vastaavista hiusongelmista. Onneksi Hair Grow:n ainesosat sopivat juuri täydellisesti hänen hiuksilleen.
Runsas hiustenlähtö raskauden jälkeen

Runsas hiustenlähtö raskauden jälkeen

Sabinalle synnytyksen jälkeinen aika oli raskasta, sillä synnytystä seurasi runsas hiustenlähtö. Sabina joutui lopulta pitämään huivia päässään peittääkseen hiustenlähtöä. Hän palautti Hair Grow:n luonnollisten ainesosien avulla kutrinsa täyteen loistoonsa.