Suositukset

Kamppailetko sinä jonkun vaivan tai jopa kahden kanssa? Olemme koonneet asiakkaidemme kertomuksia heidän kokemuksistaan, jotta sinä voit oppia, miten tuotteidemme ainesosat ovat auttaneet muita. Tarinoita löytyy laidasta laitaan, aina nesteen kertymisestä kehoon, väsyneistä jaloista ja turvonneesta vatsasta hiusongelmiin.

Etsi haluamasi tuote tai tutustu asiakkaidemme kokemuksiin.

Aivoni tuntuvat virkeiltä!

Aivoni tuntuvat virkeiltä!

77-vuotias Knud ihmetteli, miksi Sudoku-pelin numerot kutistuivat ja ratkaisun keksiminen kesti kauemmin kuin ennen. Aivotoiminta, näköhaasteet ja heikentynyt kuulo voivat kuulostaa irrallisilta, mutta itse asiassa niillä on paljon tekemistä toistensa kanssa. Tämän Knud ymmärsi lukiessaan artikkelin verenkierrosta.

Elin muistilappujen varassa

Elin muistilappujen varassa

Berit aktiivisena naisena kävelee 5-6 kilometrin lenkkejä. Tällä matkustelua rakastavalla naisella oli kuitenkin vaikeuksia pysyä kärryillä, kun hänen äitinsä sairastui. Jääkaapin ovi oli täynnä muistilappuja ja hän oli rättiväsynyt. Tilanne sai yllättävän käänteen, kun Berit löysi neidonhiuspuuta sisältävän Tempozilin.
Näköni on hyötynyt Tempozilin ainesosista

Näköni on hyötynyt Tempozilin ainesosista

Annette on kokenut haasteita näkönsä kanssa viimeisen 20 vuoden ajan. Tämä kuitenkin muuttui viimeisen neljän kuukauden aikana. Hän oli iloinen muutoksesta, mutten siinä vaiheessa osannut yhdistää sitä vielä Tempozilin sisältämään neidonhiuspuuhun.